Over mij

Online Trainingen

Foto Karin Janssen_Praktijk Renascor

Karin Janssen (1970)

Als kind had ik maar een droom: arts worden.

Die droom werd werkelijkheid toen ik in 1989 geneeskunde ging studeren aan de Universiteit van Maastricht. Ik deed een aantal jaren onderzoek naar de ziekte van Crohn,
colitis ulcerosa (chronische darmziekten),, darmpoliepen en darmkanker. Ook liep ik een aantal maanden stage gynaecologie op Curaçao en een stage chirurgie in Schotland.

Vanuit een diep verlangen wilde ik ‘echt’ mensen helpen. Ik was altijd op zoek naar het ‘waarom’? Oftewel: wat is het verhaal achter een klacht of probleem. Het gaf me geen voldoening om vooral (en vaak: alleen maar) medicijnen voor te schrijven … ik hing mijn witte jas aan de wilgen.

 

M_shutterstock_68911027

Kindigo Therapie

Na mijn studie geneeskunde verdiepte ik me in tal van andere geneeswijzen en ontwikkelde de Kindigo therapie. Vanuit een holistisch perspectief ga ik op zoek naar de werkelijke oorzaak van een klacht of probleem. Deze oorzaak ligt op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau. Vanuit mijn passie voor deze vorm van holistische geneeskunde schreef ik mijn eerste boek ‘Kinderen bewust (op)voeden’ (7de druk). Recent bracht ik het boek ‘Overprikkeling bij kinderen’ uit, tegelijk met het boek ‘Prikkelstorm’ dat ik speciaal voor kinderen schreef. Als krachtige aanvulling op dit kinderboek, ontwikkelde ik de Prikkelstorm® coachingskaarten en het Prikkelstorm® geheugenspel. Met passie en liefde begeleid en behandel ik zowel kinderen als volwassenen in mijn praktijk voor Kindigo therapie.

Meer informatie over mijn praktijk:
www.renascor.nl

shutterstock_757771756

Kleur is volop aanwezig in mijn praktijk

Ik word blij van kleuren …

Ik hou van kleuren …

Ik hou van een kleurrijk leven en van het stillen van mijn zielshonger met kleurrijke ‘voeding’.

Ik hou van zielsvoeding op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau … op zoek naar de beste kleurrijke versie van mezelf.
Ik hou ervan om mijn coaching en behandeling te combineren met de kracht van kleuren … dan voel ik me als een vis in het water.

Vanuit mijn passie voor holistisch geneeskunde mag kleur niet ontbreken.

Om die reden kun je in mijn praktijk ook terecht voor de kleurrijke flesjes van aura soma en het ontdekken van je blauwdruk aan kleurrijke zielstalenten.

Kijk voor meer kleur in je leven op: www.injekrachtmetkleur.nl

Oersterk Podcast Richard de Leth

Meer over mijn passie en visie op holistische geneeskunde, hooggevoelige kinderen, kinderen met labels, het niet meer passende schoolsysteem, liefde voor jezelf en nog veel meer … te beluisteren in de OERsterk Podcast van Richard de Leth


“Zijn wie je werkelijk bent,
het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven”

Karin Janssen